Kukkalaitteet

Arkun päälle laitetaan arkkukukkalaite. Kukkalaitteessa voidaan käyttää esimerkiksi vainajan lempikukkia, lempivärejä tms. vuodenaika ja kukkien saatavuus huomioiden

Arkkukukkalaitteen hinta riippuu kukkalaitteen koosta ja käytetyistä kukista, keskihintainen koriste arkulle on noin 100€.

Omaiset voivat tilata omat kukkalaitteensa, jotka toimitamme siunaustilaisuuspaikalle valmiiksi. Kukkalaitteena voi olla seppele, kukkavihko tai hautakimppu. Yleisimmin kukkalaitteeseen kiinnitetään muistovärssykortti missä mainitaan vainajan nimi ja kukkalaitteen antajat, sekä muistolause. Muistolause ei ole pakollinen, mutta yleisesti sitä käytetään. Voimme kirjoittaa kortit valmiiksi ja laminoida kortit vedenkestäviksi.

Toimistollamme on kuvasto, josta voit valita kukkalaitteen, toteutamme myös toiveittesi mukaisia kukkalaitteita ja asetelmia.

Toimitamme siunaustilaisuuden koristeasetelmat sekä muistotilaisuuteen kukka-asetelmat muisto- ja tarjoilupöytiin niin halutessanne. Kysy liikkeestä eri vaihtoehtoja.

Hinnasto sisältäen arvonlisäveron:

  • arkkukukkalaite alkaen 70,00€
  • arkkukukkakimppu alkaen 20,00€
  • seppele kukilla alkaen 190,00€
  • seppele havuilla alkaen 140,00€
  • kukkalaite alkaen 70,00€
  • hautakimppu alkaen 15,00€

Kukkalaitteet ja asetelmat toteutetaan yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen, joten hinta määräytyy mm. käytettyjen kukkien määrän ja saatavuuden suhteen. Seppeleen hinta sisältää tekstatut nauhat.

Seinäjoen ja Nurmon hautaustoimisto ja kukkasitomo Hirvilammi /
Seinäjoen hautaus- ja juhlapalvelut Oy
Puhelin 06-4207500 / 050-4527008
toimisto(at)hautausjajuhlapalvelut.fi