Kukkalaitteet

Yhteistyökumppanimme on Seinäjoen Kukkakammari, jossa kukkalaitteet ja -asetelmat valmistetaan pitkän kokemuksen ja vankan ammattitaidon omaavien kukkasitojien toimesta. Liikkeessämme on kuvasto, josta voit valita kukkalaitteen, toteutamme myös toiveittesi mukaisia kukkalaitteita ja asetelmia. Myös Kukkakammarin internet- ja Facebook-sivujen kautta pääsee tutustumaan Surusidonta-kansioissa esillä oleviin erilaisiin kukkasidontoihin.

Arkun päälle siunaustilaisuuteen laitetaan useimmiten arkkukukkalaite. Kukkalaitteessa voidaan käyttää esimerkiksi vainajan lempikukkia, lempivärejä tms. vuodenaika ja kukkien saatavuus huomioiden.

Arkkukukkalaitteen hinta riippuu kukkalaitteen koosta ja käytetyistä kukista, keskihintainen koriste arkulle on noin 100 €.

Omaiset voivat tilata omat kukkalaitteensa, jotka toimitamme siunaustilaisuuspaikalle valmiiksi. Kukkalaitteena voi olla seppele, kukkavihko, hautakimppu tai vaikkapa sydämen muotoon sidottu muototyö. Yleisimmin kukkalaitteeseen ja -kimppuun kiinnitetään muistovärssykortti, missä mainitaan vainajan nimi ja kukkalaitteen antajat sekä muistolause. Muistolause ei ole pakollinen, mutta yleisesti sitä käytetään. Voimme kirjoittaa kortit valmiiksi ja laminoida kortit vedenkestäviksi.

Toimitamme siunaustilaisuuden koristeasetelmat sekä muistotilaisuuteen kukka-asetelmat muisto- ja tarjoilupöytiin niin halutessanne.

Hinnasto sisältäen arvonlisäveron:

  • arkkukukkalaite alkaen 70,00 €
  • arkkukukkakimppu alkaen 20,00 €
  • seppele kukilla alkaen 190,00 €
  • seppele havuilla alkaen 140,00 €
  • kukkavihko alkaen 70,00 €
  • pisarahautakimppu alkaen 35,00 €

Kukkalaitteet ja asetelmat toteutetaan yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen, joten hinta määräytyy käytettävien kukkien määrän mukaan. Seppeleen hinta sisältää tekstatut nauhat.

 

Kukkakammarin omille sivuille pääset osoitteessa: www.kukkakammari.fi

 

Seinäjoen hautaustoimisto /
Seinäjoen hautaus- ja juhlapalvelut Oy
Puhelin 06-4207500
päivystys 050-4527008
toimisto(at)hautausjajuhlapalvelut.fi